Uz nas, neka Vaša lepota bude večna

060/ 75-75-755 i 064/410-6666 office@eterna.co.rs

Laserski tretmani

TRAJNA EPILACIJA IPL-SHR TEHNOLOGIJOM

IPL SHR metoda predstavlja revoluciju u trajnom uklanjanju dlačica zbog višebrojnih prelaza preko jednog područja kojim se omogućava bolja efikasnost i smanjuje neprijatnost tokom samog tretmana.

SHR tehnologija postepeno zagreva dermis na temperaturu koja efektivno uništava folikul dlake i onemogucuje ponovni rast bez povrede okolnog tkiva. Veliko ponavljanje kratkih impulsa omogućava da tretman bude bezbolan, bez mogućnosti od opekotina a veoma efektan.

Broj tretmana u proseku je od 6 do 8 ponavljanja, ali nije moguće precizno utvrditi koliko je tačno tretmana potrebno, jer to zavisi od brojnih faktora: tipa dlake, dubine korena dlake i hormonskog statusa svakog klijenta ponaosob.

Moze se raditi na svim tipovima koze cak i osuncane.

Funkcija:
– brzo i bezbolno otklanjanje dlacica,
– podmladjivanje,
– vaskularna terapija,
– otklanjanje pigmentacije,
– lifting grudi,
– terapija akni

PRE TRETMANA TRAJNE EPILACIJE NEOPHODNO JE
POSLE TRETMANA TRAJNE EPILACIJE
KONTRAINDIKACIJE

NOVI DIODNI LIPO LASER

  • bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji
  • prvi neinvazivni tretman oblikovanja tela i uklanjanja viška masnoće
  • koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niske visine
  • terapija se izvodi na području po izboru

Kako izboriti pobedu nad celulitom i viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema. Međutim, ponekad se čak i pored puno uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obimu ne mogu lako ukloniti, a dijete retko daju rezultate baš na mestima na kojima bismo željeli. Ovog proleća i leta isprobajte revolucionarni tretman za mršavljenje Lipo laserom!
Laserski sistem je prvi neinvazivni tretman oblikovanja tela i efikasnog uklanjanja viška masnoće. Za razliku od invazivne hirurgije mršavljenja, laser deluje spolja. Ova revolucionarni metoda daje rezultate bez opasnosti koje sa sobom nosi hirurgija, a u isto vreme omogućuje pacijentima da ostanu aktivni tokom tretmana. Laserski sistem je postupak koji koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niske visine.

Kako funkcionira neinvazivni Lipo laser?

Reč je o laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru koji ne proizvodi  toplinu na tkivu tela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija. Višak masnoća prirodno napušta telo kroz digestivni sistem, bez ikakvih zastoja. Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim celijama. Pod uticajem laserskih zraka membrana masne celije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste celije i akumuliraju se u međustaničnom prostoru. Stanične membrane se ne oštećuju i pose 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između staničnog prostora telo prirodno izbacuje kroz digestivni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, perkusionu limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine.
Tretmani lipo laserom su jednostavni i bezbolni. Jedan tretman traje 30 minuta. Terapija se izvodi na području po izboru. Tretmani se primjenjuju 2-3 puta nedeljno. Mnogi klijenti opisuju tretman kao relaksirajući. Ishrana tokom tretmana je individualna jer zavisi od mnogo faktora. Ono što je bitno je obavezan unos bar 2 l vode dnevno. Preporučuje se između 5 i 10 tretmana s razmacima 3 do 5 dana između tretmana.

NOVO!!!
Eterna-Beauty vam nudi mogućnost tretiranja tri dela  tela odjednom bez obzira na građu tela.
Na taj način smo klijentima omogućili manji broj dolazaka na tretmane (umesto svaki deo tela zasebno)… štedite svoje dragoceno vrijeme i novac.

Ovog leta izgledajte savršeno! Vidimo se u specijalizovanom centru za unapredjenje lepote ETERNA-Beauty.