Uz nas, neka Vaša lepota bude večna

060/ 75-75-755 i 064/410-6666 office@eterna.co.rs

O nama

ETERNA

Specijalizovani centar za unapređenje lepote
Specijalizovani centar za unapređenje lepote Eterna je centar koji svojim pacijentima izlazi u susret i poboljšava moderan način života. Sastojimo se od srdačnog i ljubaznog osoblja koje svojim pacijentima pruža podršku i pomoć.
Eterna radi i razvija viziju da bude prepoznata kao centar koji je savremen, kvalitetan i poverljiv partner u lečenju i unapređenju zdravlja. Eterna je posvećena svojim pacijentima, svakodnevno pruža blagovremenu, kvalitetnu i savremenu uslugu poštujući etiku i vodiče dobre prakse.
U centru imamo izvaredan stručni tim koji je svoje znanje sticao kako u Srbiji, tako i u inostranstvu i uspešno se suprostavljao i rešavao različite izazove koji su bili pred njima. Ono što specijalizovani centar za unapređenje lepote Eterna odlikuje jeste profesionalnost, brzina rešavanja problema, privatnost klijenata i naravno porodična atmosfera koja vlada u našem centru.

GALERIJA

SLIKE

Iskustva korisnika

"Salon Eterna bih preporučila za efikasno skidanje celulita mezoterapijom i masažama. Rezultati su primetni već nakon nekoliko tretmana. Osoblje je izuzetno ljubazno i stručno."
- Dunja Lavrnja
"Došla sam u salon pre svega zbog masaža i to preko popusta, a onda sam probala skoro sve tretmane i prezadovoljna sam. Cene su korektne, a usluga profesionalna. Posle bilo kog tretmana u salonu osećam se jako lepo i privlačno."
- Vesna Zafirović
"Bilo je jako teško odlučiti se na tretman lica, ali nakon prvog tremana shvatio sam da salon nije samo za dame, već i za nas mladiće. Razbio sam sve predrasude koje sam do sada imao. Možda odradim još neki tretman, osim lica."
- Marko Gavrilović