Budite zdravi svakog dana, lepi zauvek!

 

Eterna Medical System je poliklinika za oblasti estetske i regenerativne medicine, opšte i interne medicine, kardiologije, otorinolaringologije i dermatologije.

 

Naš tim, na čelu sa dr Tanjom Radenkov, čine lekari sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom, među kojima su profesori Medicinskog fakulteta, primarijusi i akademik.
Predanost radu, uz poštovanje etičkih kodeksa struke i potpuna posvećenost pacijentu, načela su kojima se vodimo.

 

Saznajte više

 

KONTINUIRANE EDUKACIJE

 

Poliklinika Eterna Medical System je prvi centar za edukaciju lekara i stomatologa na polju estetske medicine, akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije.

Dr Tanja Radenkov je sertifikovan predavač i edukator iz oblasti: hijaluronskih filera, neuromodulatora, krvne plazme i niti, mezoterapije i hemijskih pilinga, kolagen stimulatora i Silhouette soft niti. Smatramo da su ozbiljan pristup poslu, kontinuirano unapređivanje znanja i praćenje trendova u medicini najvažniji  za svakog lekara.

 

Polaznici naših edukacija stiču teorijska, ali i praktična znanja rada sa pacijentima.

 

Hijaluronski fileri

 

Hijaluron je uveo revoluciju u estetsku medicinu i značajno doprineo unapređenju i očuvanju lepote. On koži daje jedrinu, tonus i glatkoću i zahvaljujući njemu naše lice izgleda sveže i hidrirano.

 

Hijaluronska kiselina se prirodno stvara u našem organizmu i najmoćnije vezuje vodu: jedan njen molekul uzima čak 550 molekula vode. Najviše je ima u koži, strukturama oka i omotačima zglobova.

Predstavlja potporu kolagenim i ostalim vezivnim vlaknima naših tkiva.

 

Saznajte više

 

Botulinum toxin

 

Botulinum toksin jedna je od najsigurnijih i najpopularnijih metoda za uklanjanje bora u gornjoj trećini lica.

 

Kao blokator mišićne spojnice, botulinum toksin  deluje na dinamičke bore, tj. bore koje nastaju različitim ekspresijama lica (kada se smejemo, mrštimo ili čudimo).

 

Ovaj tretman najbolji je izbor kada postoji asimetrija kapaka ili obrva, za uklanjanje brazdi i bora na čelu, u uglovima i oko očiju, između obrva, na nosu i oko nosa.

 

Saznajte više

Naši partneri

 

 

Utisci pacijenata

 

 

 

"Kada negu kože prepustite profesionalcima, sve je lakše. U doktorku Tanju Radenkov imam puno poverenje, a njen tim radi tretmane prilagođene meni.

Moj posao zahteva da često svoju kožu opteretim šminkom. Kada tome dodam celodnevna snimanja i umor koji se javlja kao posledica, neophodna mi je prava i prilagođena nega lica.

Tretmani za hidrataciju, mezoterapija i hemijski pilinzi moju kožu čine svežom i baršunastom. Prezadovoljna sam rezultatima! Eterna je pravi partner moje lepote."

 

Sofija Rajović

 

Dunja Lavrnja

 

"Eternu bih preporučila za efikasno skidanje celulita mezoterapijom i masažama. Rezultati su primetni već nakon nekoliko tretmana. Osoblje je izuzetno ljubazno i stručno."

 

Dunja Lavrnja

Vesna zafirovic

 

"Došla sam u Eternu pre svega zbog masaža i to preko popusta, a onda sam probala skoro sve tretmane i prezadovoljna sam. Cene su korektne, a usluga profesionalna. Posle bilo kog tretmana osećam se jako lepo i privlačno."

 

Vesna Zafirović

Marko Gavrilovic

 

"Bilo je jako teško odlučiti se na tretman lica, ali nakon prvog tremana shvatio sam da ovi tretmani nisu samo za dame, već i za nas mladiće. Razbio sam sve predrasude koje sam do sada imao. Možda odradim još neki tretman, osim lica."

 

Marko Gavrilović